Klant Geolock blikt tevreden terug

Geolockholtes

“Dankzij het onderzoek van 3Dsoil heeft Geolock de opdracht binnengehaald”

Een correcte inschatting is de basis van een succesvol project. Dit laat toe om een correcte planning te maken zodat het geschikte materieel, een juiste hoeveelheid producten en de passende mankrachten ingezet kunnen worden.

Dankzij een uitstekende voorkennis wordt het veel eenvoudiger om de vooropgestelde marges te halen en er finaal een tevreden klant bij te hebben.  Zo heeft Gregg Docx van Geolock 3Dsoil gecontacteerd om zowel de locatie als het volume van een holte zo correct mogelijk te bepalen, dit zonder kap- of breekwerk. Met als resultaat een nauwkeurige offerte voor de verzekeringsmaatschappij.

Geolock is gevestigd te Zele en is met bijna 20 jaar ervaring specialist in stabiliteitswerken.

Hoe werd het probleem vastgesteld?

“Bij graafwerken voor de uitbreiding aan een bestaand woonzorgcentrum stelde de hoofdaannemer vast dat er onderspoeling was vanuit de bestaande gebouwen. De keldervloer vertoonde verzakkingen en alles wees dus op een lek in de riolering. Na inspectie van die riolering werd duidelijk dat deze in feite verzakt was door de uitspoeling en dus niet omgekeerd.

De hoofdaannemer ging op zoek naar een specialist in stabiliteitswerken en contacteerde Geolock, zij kregen als opdracht om de vermoedelijke onderspoelingsholte op te vullen en het geheel te stabiliseren.

Hoe ben je bij 3Dsoil terecht gekomen?

“Toen ik dit probleem met een collega-aannemer besprak, kreeg ik spontaan 3Dsoil aanbevolen gezien zijn goeie ervaringen.

Welke oplossing werd er door 3Dsoil geboden?

“3Dsoil voerde een geofysisch onderzoek uit waardoor het volume van de holte in kaart werd gebracht. Hierbij werden een diepe zone tot 180 cm (rood), en een ondiepe zone van 60 cm (blauw), gelokaliseerd. Ik deed aansluitend een aantal controleboringen om het volume van de holte exact te kunnen berekenen. De calculatie op basis van het onderzoek van 3Dsoil kwam perfect overeen met de reële situatie. Achteraf dus geen onaangename verrassingen, noch voor mezelf noch voor de opdrachtgever. Dankzij deze voorkennis en de nauwkeurig berekende prijsopgave heeft Geolock de opdracht binnengehaald.” aldus Gregg Docx van Geolock.

Begin januari werden de injectiewerken door Geolock uitgevoerd.

Wij helpen u graag verder met advies op maat van uw project.

Contacteer ons