In kaart brengen ondergrond

3Dsoil biedt verschillende ondergrondse detectietechnieken aan die ingezet kunnen worden voor een veelvoud aan toepassingen.

3Dsoil is gespecialiseerd in het uitvoeren van geofysische onderzoeken in functie van praktijkgerichte toepassingen. Vermits elke vraagstelling uniek is, zal steeds een specifieke benadering en/of methodologie ontwikkeld worden om op een kosten- en tijdsefficiƫnte manier de doelstelling te bereiken. Er zal steeds gewerkt worden naar een weldoordachte kartering en karakterisering van de ondergrond.

2D & 3D kartering

3Dsoil beschikt over een veelvoud aan geofysische prospectietechnieken om de ondergrond in hoge resolutie in kaart te brengen. Door het combineren van meerdere signalen kunnen zowel de oppervlakkige als de diepere bodemlagen (tot een diepte van 6-7 m) twee- of driedimensioneel in kaart gebracht worden.

Analyse & interpretatie

3Dsoil vertaalt de resultaten van geavanceerde technieken in begrijpbare oplossingen voor problemen waarbij kennis van de ondergrond ontbreekt.

3Dsoil heeft bezit uitgebreide expertise betreffende de integratie van complementaire geofysische signalen en het vertalen naar begrijpbare resultaten.